Jobba hos oss

Källan söker extra personal

Jobba hos oss

Källan söker extra personal

Källan Hotell Spa och Konferens söker extra personal inom kök, restaurang, städ och reception.

Kock på halvtid eller extra vid behov till vårat kök som tillreder lunch samt middagsrätter åt våra gäster. Vi söker dig som är engagerad och intresserad av att laga mat med hög kvalitet. Ingår även en del bakning.

Serveringspersonal extra vid behov till våran restaurang belägen 551 möh i Norsjö kommun. Vi söker dig som har erfarenhet av serveringsyrket och sätter gästen i fokus. Arbetet kräver även att man har uppnått en ålder av 20 år för alkoholservering.

Städpersonal extra vid behov för städning av rum samt allmänna utrymmen. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull samt har blicken för det lilla extra att lämna ett bra intryck för våra gäster.

Receptionspersonal extra vid behov för att ta emot samtal, svara på mail och vara vårat ansikte utåt. Vi söker dig som har hög servicekänsla, trevlig samt även kan prata engelska.

Vår värdegrund bygger på professionalism, gemenskap och glädje. Du blir en medarbetare i vårat gäng där vi anser att samarbete och kommunikation är viktiga faktorer för att alla ska må bra. Både personal och gäster.

Sök idag om du tycker att det passar in på dig och vill bli en i vårat gäng.

Körkort och tillgång till bil är ett plus då bussförbindelse är begränsad.

Rekrytering sker löpande och kan avslutas så snart vi har hittat rätt person.

Ansökningar och förfrågningar mottas via e-post: info@kallanhotel.com

HRF avtal med schyssta villkor