Serviceutbud

Här hittar du vår hotellinformation från A-Ö

Serviceutbud

Här hittar du vår hotellinformation från A-Ö

BAR

Vår bar har ett utbud från lokala läckerheter och världen över. Här hittar du öl, vin, en och annan drink, alkoholfria alternativ och snacks. Självklart ordnar vi alltid något att äta om man önskar det.

BASTU & RELAX

Koppla av och hämta ny energi i vår bastu och relax. Du hittar dem en trappa ned, ta med dig en handduk från rummet och byt om i våra omklädningsrum, öppet dygnet runt till våra boende gäster och måndag-lördag mellan 12:00 – 18:00 till våra dagsgäster.

CYKELFÖRVARING

Vi har cykel förvaring om behov finns . Kontakta receptionen för hjälp.

ELBILSLADDARE

På vår parkering finns 2 stolpar med totalt fyra stycken typ 2, AC laddare för din el- eller laddhybridsbil. Säg till i receptionen vid ankomst. Serviceavgift tillkommer.

ELJUSSPÅR

Vid Källan Hotell finns det ett eljusspår på tre km. Under snösäsong drar vi ett längdskidspår som är fritt att använda för våra gäster. Vi har även ett begränsat antal retroskidor att hyra för de som lämnat sina egna skidor hemma.
Under sommaren är det en perfekt löptur på antingen 3 eller 5km rundan.

EXTRASÄNG

Blir ni en person extra på rummet? Inga problem, våra rum rymmer en extrasäng. (extra kostnad tillkommer)

FRUKOST

Vår frukost serveras vardagar mellan 6:00-09:30 som självbetjäningsbuffé i restaurangen, helger 07.00-10.00. Avvikande tider kan förekomma.

GRILLKÅTA

Sitt och njut i Grillkåtan framför en levande eld, matsäck finns att köpa till om man är sugen att grilla. Njut av lugnet och må riktigt gott.

MNIGYM

Träna under din vistelse. Använd vårt mini gym med bland annat fria vikter, löpband och yogamattor. Öppet dygnet runt för boende gäster.

HUSDJUR

Hos oss är husdjur välkomna. Vi har djurvänliga rum på markplan med egen utgång. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av legitimation utfärdad av NAV i Norge eller Synskadade Riksförbund i Sverige. Meddela oss vid bokningstillfället att du önskar ta med din fyrbenta vän.

HUSVAGN/HUSBILSPLATS

Kommer ni med husvagn eller husbil och vill komma in och bo eller njuta av Spa eller restaurang så går det självklart bra. Vi har speciella platser för de med husvagn och husbil.

INCHECK/UTCHECK

Incheckning sker från kl.15.00 och utcheckning senast kl.11.00.

KAFFE OCH KAKA

Finns att köpa i vårt Café under bemannad tid.

KALLBADSPOOL

På sommaren kan du svalka dig i vår kallbadspool utanför hotellet.

KOPIERING

Vår reception hjälper er gärna med kopiering mot en viss kostnad.

MÖTESRUM

Tid för möten och gemenskap hittar du hos oss – boka något av våra konferensrum. Vi erbjuder lokaler för 2 till 100 personer.

PARKERING

Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till hotellet. Vi har även ett begränsat antal motorvärmarstolpar.

PRESENTKORT

Vi erbjuder presentkort som du smidigt köper via vår hemsida.

RECEPTION

Vår reception är bemannad måndag-fredag mellan 08:00 – 17:00.

Helger 09:00 – 16:00

Under obemannad tider når du oss på 0918 – 321 00.

Anländer du efter kl. 21.00? Inga problem, meddela oss vid bokningstillfället så ser vi till att du får den information du behöver för att få åtkomst till ditt hotellrum.

RESTAURANG

I våran restaurang finner du att vi använder lokala & säsongsbetonade råvaror.
För aktuell meny skicka oss ett mail.
Vi har fullständiga rättigheter.

HANDIKAPPANPASSADE RUM

Vi har rum som är anpassade för olika typer av funktionsnedsättning Meddela oss om dina behov vid bokningstillfället så löser vi det.

RÖKNING

Källan är ett rökfritt hotell. Det är därför förbjudet att röka på alla våra rum och ytor inomhus. Överskrids förbudet utgår en avgift på 3 500 SEK som debiteras vid utcheckning.

SKOGSKÅTAN

Boka en mysig utflykt med mat till vår Skogskåtan. Den ligger intill hotellet och du kan boka matupplevelsen med kock eller som catering där du laga din egen mat med vänner och kolleger. Vi förbereder allt för din bekvämlighet.

BARNSÄNG

Vi har även sängar till dom minsta mot en extra kostnad.

TV

Alla våra hotellrum har TV med basutbudet.

KÄLLANSVATTEN

Du har tillgång till Källans vatten från egen kallkälla på utvalda platser i hotellet.

VINTERUTRUSTNING

Det går bra att hyra retro-skidor, ryggsäck, vinterkläder, vinterskor och snöskor från oss (begränsad antal).

WIFI

Hos oss finns WiFi i alla byggnader. Sätt dig vart du vill och surfa hur länge du vill. Kontakta receptionen för att få tillgång till inloggningsinformationen. Har du problem med att logga in, prata med personal så hjälper vi dig.

Övrigt

Källan följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer när det gäller Covid-19.